fbpx

Car Hifi

Van Bluetooth carkits tot volwaardige In Car Entertainment systemen, bij ACS kan je terecht voor hoogwaardige audiotechnologieën voor in je auto.

Producten

Boost je luisterervaring op de weg

Wil je graag meer bas om je muziek een diepere en vollere klank te geven of vind je dat die hoge tonen toch niet helemaal klinken zoals je zou willen? Dan zijn er verschillende opties die je kunt overwegen.

Het plaatsen van een subwoofer of het vervangen van de luidsprekers kan een wereld van verschil maken in je luisterervaring. Ons team van ervaren monteurs doet dit met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Optimaliseer je bestaande audio-installatie

Maar misschien wil je liever de bestaande audio-installatie in je auto behouden? Dat is ook geen probleem! Onze Sound Upgrades met DSP-controller zorgen ervoor dat je het maximale rendement uit je bestaande luidsprekers haalt.

Dit betekent dat je het beste geluid uit je huidige installatie kunt halen zonder grote aanpassingen te moeten doen.

Service op maat

In ieder geval staan we bij ACS klaar om je te adviseren en te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften en wensen op het gebied van auto-audio. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van de allerbeste geluidservaring.

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!

Vragen?

Bel ons!