fbpx

Ontdek onze Topselectie Apple Refurbished Smartphones, Tablets en Computers

Ben je op zoek naar betrouwbare, betaalbare, kwalitatief hoogstaande toestellen? Bij ons vind je een breed assortiment aan Apple refurbished gsm’s, tablets en computers. We zijn trots op onze selectie, die alleen de meest duurzame en betrouwbare modellen bevat.

Elk toestel is grondig gecontroleerd en getest om ervoor te zorgen dat dit nieuwe toestel even goed werkt als een nieuw model.

Producten

Apple refurbished iPhones en iPads

Voor diegenen die houden van mobiele technologie, bieden onze Apple refurbished iPhones en iPads je de mogelijkheid om de nieuwste features en innovaties van Apple te ervaren, zonder het bijbehorende prijskaartje.

Of je nu op zoek bent naar de professionele mogelijkheden van de iPhone 12 Pro, de compacte kracht van de iPhone SE, de veelzijdigheid van de iPad Pro of het gemak van de iPad Mini, er is een Apple refurbished toestel dat perfect bij je behoeften past.

Apple refurbished computers

Apple refurbished computers zijn een uitstekende keuze voor zowel persoonlijk gebruik als voor je bedrijf. Je kunt genieten van de hoogwaardige prestaties van Apple, zonder het volledige prijskaartje.

Of je nu op zoek bent naar een iMac voor grafisch ontwerp, een Macbook voor je werkzaamheden onderweg of een Mac Mini, we hebben de Apple refurbished computer die aan al je behoeften voldoet.

Uitgebreid aanbod aan accessoires

Maar we gaan verder dan alleen het aanbieden van Apple refurbished toestellen. Om je nieuwe tweedehands toestel te beschermen, bieden we een uitgebreide selectie accessoires aan.

We weten dat jouw toestel een investering is die je wilt beschermen, daarom bieden we alleen kwalitatieve en geteste hoesjes aan voor jouw smartphones en tablets. Onze geselecteerde merken garanderen een uitstekende en duurzame bescherming.

Daarnaast is het scherm het meest gevoelige onderdeel van je toestel en dus zeer vatbaar voor krassen. Daarom bieden we de service aan om je toestel uit te rusten met een screen protector (glasbeschermer). Onze deskundige medewerkers plaatsen deze volgens de regels van de kunst.

Heb je graag extra accessoires zoals extra opladers voor in de auto, slaapkamer of op kantoor? Bij ons kan je terecht voor alle accessoires die je nodig hebt om je Apple refurbished toestel optimaal te gebruiken.

Apple Refurbished toestellen bij ACS

Kom onze uitgebreide collectie van Apple refurbished producten ontdekken. Bij ons ben je niet zomaar een klant, maar een gewaardeerde partner. We streven ernaar om jou de allerbeste producten en diensten te bieden. Jouw tevredenheid is onze drijfveer en ons succes.

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!

Vragen?

Bel ons!