fbpx

Werken bij ACS

Word jij enthousiast van technologie en telecom en hou je van een uitdaging in een snelgroeiende, digitale wereld? ACS maakt technologie eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. We zijn op zoek naar gemotiveerde commercieel adviseurs voor onze filialen in Heist-op-den-Berg, Aarschot en Boortmeerbeek die ons team willen versterken en meeschrijven aan ons succesverhaal.

Vacature

Commercieel Adviseur bij ACS Telenet & Base Center in Heist-op-den-Berg, Aarschot en Boortmeerbeek

Wil jij deel uitmaken van een spannend avontuur in de snelgroeiende wereld van technologie en telecom? Bij ACS maken we technologie eenvoudig en zijn we op zoek naar gepassioneerde individuen om ons team in Heist-op-den-Berg, Aarschot en Boortmeerbeek te versterken.

Als Commercieel Adviseur bij ACS speel je een cruciale rol in het voldoen aan de behoeften van onze klanten en draag je bij aan ons groeiende succesverhaal.

Wat houdt jouw takenpakket in?

Wat hebben wij jou te bieden?

Waarom ben jij de perfecte match voor ons?

Klaar om deel uit te maken van ons team? Stuur ons je CV of een persoonlijke videoboodschap naar sollicitatie@acs-online.be en laten we snel kennismaken.

Bij ACS geloven we in jouw potentieel en helpen we je om te groeien in een boeiende en snel evoluerende sector. Kom en maak de toekomst van technologie en telecom mogelijk!

Stuur ons een bericht

Vul onderstaand formulier in voor meer info

Vragen?

Bel ons!