fbpx

Smartphone en Tablet Accessoires

Bij ACS zijn we buitengewoon trots op ons ruime assortiment smartphone en tablet accessoires. We selecteren alleen de beste merken om ervoor te zorgen dat jouw geliefde toestellen altijd veilig en beschermd zijn.

Onze hoesjes en andere accessoires voor smartphones en tablets zijn kwalitatief (door ons getest), in orde met de milieuwetgeving en ontworpen om perfect te passen. We bieden enkel hoogwaardige accessoires aan, geen ‘knock-offs’ van lage kwaliteit.

Producten

Bescherming en extra batterij

Aangezien het scherm van jouw toestel het meest gevoelige onderdeel is, bieden wij ook Tempered Glass schermbeschermers aan. Onze ervaren medewerkers installeren deze vakkundig om zo het risico op krassen en andere schade te minimaliseren.

Onze accessoires gaan verder dan enkel bescherming. Of je nu een extra oplader nodig hebt voor in je auto, slaapkamer of kantoor, wij hebben wat je nodig hebt om je toestel altijd opgeladen te houden.

ACS, jouw partner voor al je gsm- en tabletbenodigdheden

Vertrouw op ACS voor al jouw gsm en tablet accessoires en geniet van de zekerheid dat jouw toestellen optimaal beschermd en voorzien zijn. Laat ons jou helpen om het meeste uit jouw technologie te halen.

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!

Vragen?

Bel ons!