fbpx

Telecom

Bij ACS hebben we al onze smartphones als demo’s uitgestald, zodat je eerst zelf de vele mogelijkheden van je nieuwe toestel kan ontdekken!

Producten

Uitgebreide telecom service

We zorgen voor een naadloze overgang naar je nieuwe smartphone, inclusief het overzetten van je contacten, foto’s en het instellen van je e-mails. Wil je meer weten over hoe we dat doen? Neem dan een kijkje bij onze servicepakketten.

Ben je klant bij Telenet/Base? Dan passen we ook direct je simkaart aan naar het type dat geschikt is voor je nieuwe toestel. Hoe handig is dat?

Een greep uit ons aanbod

Als je op zoek bent naar een toestel dat tegen een stootje kan, of als je voorkeur uitgaat naar een toestel met een luide beltoon en grotere toetsen, bekijk dan zeker ook ons uitgebreide assortiment aan seniorentoestellen en stof- en spatwaterdichte toestellen.

Bij ACS maken we technologie toegankelijk voor iedereen. Dat betekent ook voor senioren die niet opgegroeid zijn met deze technologie, maar er wel mee van willen genieten. We helpen je graag met het klaarmaken van je toestel en wanneer je een vraag hebt over het gebruik.

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!

Vragen?

Bel ons!