fbpx

Nog opzoek naar een kwalitatief Home-Security product?

Ben je op zoek naar een moderne, effectieve oplossing om je huis te beveiligen en tegelijkertijd je gemoedsrust te vergroten? Zoek niet verder! ACS presenteert de nieuwste innovatie in home-security. Test ze gratis uit in onze ACS shop te Heist-op-den-Berg.

Producten
home-security

Waarom kiezen voor een video deurbel?

Met een video deurbel ben je altijd verbonden met je huis, waar je ook bent. Hier zijn enkele voordelen van onze video deurbellen:

  1. Real-time videostreaming: Ontvang directe meldingen op je smartphone of tablet wanneer er iemand aanbelt. Met een simpele tik op je scherm kun je live zien wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

  2. Tweerichtingscommunicatie: Praat met je bezoekers alsof je thuis bent, zelfs als je dat niet bent. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je direct communiceren met degenen die voor je deur staan, of het nu een koerier, een buurman of een onverwachte bezoeker is.

  3. 24/7 Bewaking: Onze video deurbellen bieden niet alleen beveiliging wanneer er iemand aanbelt, maar ze fungeren ook als een constant surveillancesysteem voor je huis. Met nachtzicht en bewegingsdetectie kun je ook ’s nachts en bij slecht weer een helder beeld behouden.

  4. Eenvoudige installatie en integratie: Onze video deurbellen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en naadloze integratie met je bestaande smarthome-systemen. Of je nu een technologie-expert bent of niet, je kunt binnen enkele minuten genieten van de voordelen van een video deurbel.

binnen en buiten camera op wifi

Binnen en buitencamera's op wifi

Hieronder lijsten wij graag voor u de voordelen op van binnen en buitencamera’s op wifi-verbinding.

  1. Geavanceerde Bewegingsdetectie: Ontvang direct meldingen op je smartphone of tablet wanneer er verdachte bewegingen worden gedetecteerd in het gezichtsveld van de camera.

  2. Tweerichtingscommunicatie: Communiceer direct met mensen die zich bij je camera bevinden, of het nu een bezorger is die een pakketje aflevert of een onverwachte bezoeker.

  3. Eenvoudige Installatie en Integratie: Met intuïtieve configuratie-instructies kun je binnen enkele minuten aan de slag, zonder gedoe.

  4. Weerbestendig Ontwerp (voor buitencamera’s): Onze buitencamera’s zijn robuust en weerbestendig, ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en betrouwbare prestaties te leveren, ongeacht de weersomstandigheden.

Service en veiligheid op maat

In ieder geval staan we bij ACS klaar om je te adviseren en te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften en wensen op het gebied van home-security. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van de beste prijs kwaliteitsverhouding. Kom naar de winkel en test dit gratis uit.

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!

Vragen?

Bel ons!