fbpx

Auto technologieën

Bij ACS zetten we ons in om de veiligheid van jouw auto te verhogen. Nu autocriminaliteit steeds vaker voorkomt, bieden we je de best mogelijke bescherming, ongeacht de waarde van je auto. Verder vind je ook handige upgrades in ons assortiment die je rijervaring nog aangenamer maken.

Producten

Auto en mobilhome-alarmen

Onze auto & mobilhome-alarmen zijn ontworpen volgens strenge beveiligingsnormen, met opties zoals de AL1, AL2 en diverse anti-carjack-systemen zoals AT2, TT1, TT2, TT3, TT4 en TT5. Het AL2 – VV3 beveiligingsniveau omvat een geluidsalarm met perimetrische en volumetrische sensoren, wat een perfecte aanvulling is op een bestaand antidiefstalsysteem.

Het bijzondere aan onze AT2 alarmen is de ingebouwde satellietontvanger/-zender die de exacte positie van je auto kan bepalen bij diefstal. Hiermee kan de auto snel gelokaliseerd worden en zelfs op afstand stilgelegd worden.

De opvolging van de auto gebeurt door een erkende alarmcentrale, zodat je altijd op de hoogte bent. Als een erkend INCERT installateur zorgen we ervoor dat al deze alarmen professioneel gemonteerd worden, volledig in overeenstemming met alle gestelde normen van de verzekeringsmaatschappijen.

Dashcams

Naast onze alarmsystemen, bieden we bij ACS ook dashcams aan. Deze camera’s zijn ideaal om bewijslast te verzamelen in het geval van een ongeval en kunnen ook dienen als waakhond voor parkeerschade.

Parrot Bluetooth Carkits

Met een Parrot carkit kan je veilig gesprekken voeren tijdens het rijden en tussen de gesprekken door genieten van je volledige muziekbibliotheek dankzij de USB, Aux en iPhone/iPod functionaliteit.

Parkeersensoren en achteruitrijcamera’s

Om stress bij het parkeren te verminderen, bieden we parkeersensoren en achteruitrijcamera’s aan. Onze parkeersensoren geven je via een pieptoon of LED display een tijdige waarschuwing om blikschade te voorkomen.

Navigatiesystemen

Onze navigatiesystemen helpen je om je bestemming snel en veilig te bereiken. Ongeacht of je een ingebouwd navigatiesysteem wilt, of liever een draagbaar toestel gebruikt, bij ACS hebben we de oplossing voor jou.

We bieden een breed scala aan GPS-toestellen van toonaangevende merken zoals TomTom en Garmin, die bekend staan om hun nauwkeurige navigatie en betrouwbaarheid. Deze toestellen worden geleverd met levenslange kaartupdates en functies zoals spraakgestuurde navigatie, live verkeersinformatie en geavanceerde rijstrookaanwijzingen.

Coyote Systems: radarverklikkers en meer

Coyote Systems heeft zich gevestigd als een bekend en gerespecteerd Belgisch merk in heel Europa, met in België al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers. Hoewel Coyote vooral bekend is om zijn hoogwaardige radarverklikkers, biedt het merk zoveel meer.

Coyote houdt je proactief op de hoogte van verkeersopstoppingen, ongelukken en potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Met Coyote krijg je altijd de juiste informatie op het juiste moment. Vertrouw op onze expertise bij ACS om je te helpen de beste Coyote-oplossingen te vinden.

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!

Vragen?

Bel ons!