fbpx

Jouw Expert voor Herstellingen van gsm's, Tablets en Computers

Loop je tegen een probleem aan met je smartphone, tablet of computer? Maak je geen zorgen! Bij ACS hebben we altijd een oplossing. Ons team van gecertificeerde technici staat klaar om je te helpen, of je nu een kapotte iPhone of Android-toestel, een trage computer of een vastgelopen tablet hebt. In de meeste gevallen hoef je maar 30 minuten te wachten.

Service

Waarom ACS / Repair Corner kiezen voor je herstellingen?

Bij Repair Corner streven we ernaar om je zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen. Ons proces is ontworpen om je apparaat efficiënt en effectief te repareren.

We streven naar een hoge kwaliteitsstandaard, niet alleen bij de verkoop van producten, maar ook bij herstellingen. Als partner van iLabo, kunnen we hoogwaardige reparaties uitvoeren op al je Apple-producten. Daarnaast werken we voor andere merken zoals Samsung, Huawei, Motorola, enz. met originele onderdelen. Op deze manier kunnen we voor elke reparatie de hoogste kwaliteit garanderen.

Garantie op je Reparatie

We willen dat je volledig tevreden bent met de herstelling en daarom bieden we een garantieperiode van één jaar op onze herstellingen (behalve op batterijherstellingen, die komen met een garantie van 6 maanden).

Mocht er een probleem zijn dat we niet kunnen herstellen, dan zoeken we naar een gepast alternatief. Enkele voorbeelden: het terugsturen van het apparaat onder garantie, een swap van Apple zelf, een ander vervangtoestel of in het slechtste geval een alternatieve oplossing, zoals een nieuw toestel aanbevelen dat nauw aansluit bij je huidige toestel.

We zijn hier om je te helpen en te ondersteunen, ongeacht het probleem. Neem contact met ons op voor je volgende herstelling en ervaar de kwaliteit van uw Repair Corner-beleving.

Repair Corner Beleving

Vakkundig Vakmanschap:

Onze toegewijde technici, met een schat aan ervaring, staan klaar om elk probleem aan te pakken, of het nu gaat om een gebroken scherm, defecte batterij, waterincident of een mysterieuze softwarefout. Wij zijn jouw sleutel tot een vlekkeloze digitale ervaring.

Snelle, Betrouwbare Reparaties:

We begrijpen dat jouw mobiel, tablet of MacBook meer is dan alleen een apparaat – het is een verlengstuk van jouw leven. Daarom streven we ernaar om reparaties snel en betrouwbaar uit te voeren, zodat je weer verbonden bent met wat belangrijk is.

Onze missie

Wij streven ernaar jouw digitale beleving te transformeren met hoogwaardige reparaties en uitmuntende klantenservice. Onze diensten worden ondersteund door een volledige garantie op alle reparaties, waardoor je met volledig vertrouwen verder kunt.

Repair corner Heist

Heist-op-den-Berg

Werken bij ACS

Wil je graag ons team komen versterken?

Ben jij een digitale duizendpoot? Bij ACS zijn we altijd op zoek naar experts. 

Interesse? Bekijk onze beschikbare vacatures, of stuur ons jouw spontane sollicitatie!